22 Aralık 2015 Salı

Gazipaşa’da feci olay!

Ailesinin evde tek başına bıraktığı 4 yaşındaki Batuhan, yangında hayatını kaybetti.

Yürekleri yakan haber Antalya’nın Gazipaşa İlçesi’nden geldi.  Anne ve babasının evde tek başına bırakarak serada çalışmaya gittiği 4 yaşındaki Batuhan Yıldız, çıkan yangında yaşamını yitirdi.

FOTO:DHA Minik Batuhan’ın cesedi itfaiye ekipleri tarafından bulundu.

BATUHAN’I BIRAKIP SERAYA GİTTİLER!

Gazipaşa’ya bağlı Beyobası Mahallesi’nde oturan ve çiftçilikle uğraşan Mahmut ve Ayşe Yıldız, çocukları Batuhan’ı evde bırakarak sabah saatlerinde evin önündeki seraya çalışmaya gitti. Saat 11.00 sıralarında evden alevler yükseldiğini gören komşular itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede eve gelen Gazipaşa Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleriyle Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Bu sırada yangını duyan Mahmut ve Ayşe Yıldız da eve koştu.

MİNİK BATUHAN’IN YANMIŞ CESEDİ BULUNDU

Yangının sönmesinin arardından eve giren ekipler, minik Batuhan’ın yanmış bedeniyle karşılaştı. Çocuklarının öldüğünü gören anne ve baba sinir krizi geçirdi. Batuhan Yıldız’ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürülürken, fenalaşan anne baba da aynı hastanede tedaviye alındı. Sobadan sıçrayan kıvılcımdan çıktığı ihtimali üzerinde durulan yangında ailenin oturduğu tek katlı evin bir odası kullanılamaz hale gelirken, diğer bölümlerde de hasar oluştu.
(DHA)

Kaynak Sözcü




Gazipaşa’da feci olay! http://habervizyonu.com/2015/12/22/gazipasada-feci-olay/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder