12 Nisan 2016 Salı

Samsun’da fuhuş çetesine operasyon: 8 gözaltı

SAMSUN’da 15 kadını ölümle tehdit edip fuhuş yaptırdıkları iddia edilen ikisi kadın 8 kişi, polisin Samsun ve İstanbul’da yaptığı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. 
Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne giden 5 kadın, 8 kişinin kendilerini ölümle tehdit ederek zorla fuhuş yaptırıldıklarını belirtip şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis 2015 yılı Ağustos ayında soruşturma başlattı. Soruşturma sırasında 200 lira karşılığında günlük ev kiraya verdikleri belirlenen ve İstanbul’da oldukları tespit edilen Ü.Y. (31) ve M.F.Y. (47) ile Samsun’un İlkadım ve Atakum ilçelerindeki  T.Y. (29) adlı kadın, M.D. (29),  İ.Y. (28), A.K. (36), B.K. (38) ve eşi A.K. (29) takibe alındı. Yapılan takip sırasında şüphelilerin günlük kiraya verdikleri 20 evde 15 kadını ölümle tehdit edip her bir kadının günde 20 erkekle fuhuş yaptırdıkları ortaya çıktı. Çete elemanlarının fuhuş yaptırdıkları kadınları Samsun, İstanbul, Ankara ve Eskişehir’den getirdikleri belirlendi. Fuhuş yapan kadınların elde ettiği gelirleri ise çete lideri olduğu tespit edilen Ü.Y.’nin topladığı öne sürüldü. Ayrıca İstanbul’da fuhuş yaptırdıkları kadınların görüntülerini çekip yayınlamakla tehdit ettikleri de ortaya çıktı. Polis dün Samsun ve İstanbul’da eş zamanlı operasyon düzenleyip ikisi kadın 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden Atakum İlçesi’nde kadın kuaförü salonu olduğu belirlene M.D.’nin işyerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar esrar ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan 8 şüpheli bugün, fuhuşa aracılık etmek, fuhuşa zorlamak, fuhuş için yer temin etmek, ölümle tehdit, 6136 sayılı silah kanununa muhalefet ve güvenliği kasten tehlikeye sokmak suçlarından adliyeye sevk edildi. 

DHA

Kaynak Sözcü




Samsun’da fuhuş çetesine operasyon: 8 gözaltı https://habervizyonu.com/2016/04/12/samsunda-fuhus-cetesine-operasyon-8-gozalti/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder