12 Nisan 2016 Salı

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım, Pereira kararını verdi

Şampiyonluk yarışında avantaj elde ettiği haftanın devamında bu avantajı elinin tersiyle iten Fenerbahçe herkesi şaşırtmış, camiayı ise çileden çıkarmıştı.

Futbolcuların sahadaki görüntüsü, Vitor Pereira’nın hamle ve hareketleri isyan sebebi olurken, ne beklendiği gibi başkan maç sonunda soyunma odasına indi, ne uçakta, ne Samandıra’da tepki gösterdi.


Böyle bir sonucun ardından genelde Fenerbahçe’de büyük bir kaos ortamı oluşurken, çok kritik Galatasaray derbisi öncesinde Samandıra’da daha önce hiç görülmemiş bir ortam oluştu.

Tesislere henüz bir tane bile yönetici gelmezken, sessizlik ve gerginlik Galatasaray derbileri öncesi görülmemiş bir tablo yarattı.

RADİKAL KARARLAR GELEBİLİR

Aslında Osmanlı ve Konya maçlarından sonra teknik direktör Vitor Pereira’nın tüm kredisi bitti.

Vitor Pereira bu noktadan sonra 2 kupayı alsa dahi sezon sonunda gönderilecek.

Başkan Aziz Yıldırım, futbolcuların performanslarından da hiç memnun değil.

Bu yüzden sözleşmesi biten bazı oyuncular konusunda tavır değişikliği olabilir.


Sözleşmesi devam edenlere de “Gitmekte serbestsin” mesajı verilebilir. Sadece başkan değil, taraftar da takıma çok kızgın.

Konyaspor maçı sonrası protestolara çok az sayıda taraftar katıldı. Fakat tüm bunların sebebi G.Saray derbisi.


Eğer takım G.Saray’ı yenerse her şey bir kenara koyulup şampiyonluğa odaklanılacak.

Eğer puan kaybı yaşanırsa işte o zaman fırtına erken kopacak. Yani özetle takıma ve hocaya tüm tepkiler ‘şimdilik’ ertelenmiş vaziyette…

PORTEKİZLİ’NİN DIŞ SAHA FOBİSİ

Teknik direktör Vitor Pereira’nın, sadece Fenerbahçe’de değil, çalıştırdığı diğer takımlarda da deplasmanlar kabusu oldu…

Sporx’in haberine göre Pereira, Porto’nun başında olduğu ilk sezon şampiyonluk yaşamış ancak takımı deplasmanda sadece 10 galibiyet alabilmişti.


Portekizli teknik adam bir diğer Avrupa macerasını da 2014/2015 sezonunda Olympiakos ile yarım sezon yaşadı.

Takımın başına 2015’in ocak ayında geçen Pereira, yine iç sahada çok iyi bir grafik yakalarken, deplasmanda 10 karşılaşmanın sadece 5’inde 3 puan alabilmişti.

Kaynak Mynet




Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım, Pereira kararını verdi https://habervizyonu.com/2016/04/12/fenerbahcede-aziz-yildirim-pereira-kararini-verdi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder