12 Nisan 2016 Salı

Ersun Yanal, İsmail Kartal ile birlikte dönüyor

Torku Konyaspor maçının kaybedilmesiyle şampiyonluk yarışında ağır darbe alan Fenerbahçe’de, taşları yerinden oynatacak inanılmaz gelişmeler yaşanıyor. Konya Havalimanı’nda mini bir olağanüstü toplantı yapan sarı-lacivertli yönetimin, başkan Aziz Yıldırım’ın önderliğinde önceki gün de bir araya gelip Vitor Pereira’nın durumunu masaya yatırdığı ortaya çıktı.

KARARSIZ KALDILAR

Yapılan görüş alışverişinde, Pereira ile işlerin yürümeyeceği kanaati ağır bastı. Pereira’yı görevden alacak kadar gözü karartan başkan ve kurmayları, B planı üzerinde ise kararsız kaldı. Portekizli hocanın yerine getirilecek isme “yeni sezonda da takımın emanet edilmesi” görüşünü benimseyen yönetim, bunun için acele etmeme fikrinde birleşirken, yarınki Galatasaray derbisinin beklenmesi kararlaştırıldı. Kulislerden sızan bilgilere göre; derbi de puan kaybedilirse, Pereira’nın görevine çok büyük ihtimalle son verilecek. Yerine gelecek isim ise bomba etkisi yapacak: Ersun Yanal! Bunun altyapısı da oluşturuldu. Yanal’ın, arasının bozuk olduğu başkan Aziz Yıldırım’la barıştırıldığı, teklif götürülmesi halinde F.Bahçe’den “şampiyon hoca” olarak ayrılan tecrübeli teknik adamın buna “evet” diyeceği öğrenildi.


OLUMLU KONUŞUYOR

Sarı-lacivertli taraftarların da gönlünde yatan aslan olan Yanal, Fenerbahçe ile ilgili sorulara olumsuz hiçbir yanıt vermiyor. Yanal, 2013-14 sezonunda şampiyon yaptığı takımın başına yeniden geçme fikrine “heyecanla” yaklaşıyor.


YARDIMCISI YiNE KARTAL

Taraftarın Konya’da lehine bağırdığı Ersun Yanal eğer yeniden göreve gelirse, yardımcısı yine İsmail Kartal olacak. İkili, F.Bahçe’nin menfaatleri için yeniden bir araya gelecek. Geçen sezon sarı-lacivertli takımı çalıştırarak büyük deneyim kazanan Kartal’ın, Yanal’ın kurmaylığında bu kez daha etkin bir görev üstleneceği kesin. Başkana çok yakın olan eski bir futbolcunun, Kartal’ı arayıp, “Sürekli TV’lere çıkıp konuşuyorsun. Bir sus! Yakında başkan seni çağıracak” dediği ortaya çıktı.

Kaynak Mynet




Ersun Yanal, İsmail Kartal ile birlikte dönüyor https://habervizyonu.com/2016/04/12/ersun-yanal-ismail-kartal-ile-birlikte-donuyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder