12 Nisan 2016 Salı

20 yıllık efsane yarın gece bitiyor

Los Angeles Lakers’ın efsane ismi Kobe Bryant’ın son kez oynayacağı maçın biletleri servet değerinde…


NBA’de Los Angeles Lakers ile Utah Jazz arasında oynanacak karşılaşma ile profesyonel kariyerine son verecek olan Kobe Bryant’ı izlemek küçük bir servet gerektiriyor. Tüm biletlerin tükendiği karşılaşmayı izlemek isteyenler, karaborsa satıcılarına el yakan bir ücret ödemek zorunda…

 

NBA tarihinin en skorer 3. ismi olan Bryant’ı son kez parkede görmek, ancak 700 ile 27 bin 500 dolar (2 bin ile 78 bin Türk lirası) arasında bir fiyata mümkün… Los Angeles Lakers’ın 18 bin 118 kişi kapasiteli evi Staples Center’da oynanacak karşılaşmanın biletleri çoktan tükendi. Kulüpte dolandırıcılara dikkat edilmesi şeklindeki uyarılara rağmen basketbolseverler karaborsaya koşuyor. 20 yıldır formasını giydiği Los Angeles Lakers’a veda edecek olan Bryant’ın son maçını kaçırmak istemeyenler, dudak uçuklatan rakamlara bile razı oldu.

 

ABD’deki yasal sisteme göre, taraftarlar da kulübün değişim ofislerinde önceden satın aldıkları resmi bileti başkalarına satabiliyor. Değişim ofislerinde bile 37 yaşındaki basketbolcuyu son kez canlı izleme şansını yakalayabilmek için 10 bin dolar (28 bin lira) ödemek gerekiyor.

 

Efsane basketbolcu Los Angeles Lakers’ın Utah Jazz’ı konuk edeceği perşembe sabaha karşı TSİ 05.30’da oynanacak karşılaşma ile son kez parkelerde boy gösterecek.










Kaynak Sözcü




20 yıllık efsane yarın gece bitiyor https://habervizyonu.com/2016/04/12/20-yillik-efsane-yarin-gece-bitiyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder