12 Nisan 2016 Salı

İntihardan vazgeçirildi, trafik cezası kesilip serbest kaldı

EDİRNE’nin Uzunköprü İlçesi’nde aracının içerisinde önce emniyet müdürlüğü daha sonra hastane önüne gidip, boğazına tüfek dayayarak intihar edeceğini söyleyen 40 yaşındaki Ş.G., polisin 2 saatlik çabası sonucu ikna edildi. Emniyete götürülen Ş.G., ifadesi alındıktan sonra hakkında ‘Alkollü araç kullanmak’ suçundan 844 lira para cezası kesilerek, ehliyetine 6 ay süreyle el konulduktan sonra serbest bırakıldı.
İddiaya göre, Uzunköprü’de taksi şoförlüğü yapan Ş.G., 112 Acil Servis ve 155 Polis İmdat hatlarını arayarak intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu kişiyi şehir genelinde aramaya başladı. Bu sırada ticari plakalı aracıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önüne gelen Ş.G., yanında getirdiği av tüfeğini boğazına dayayarak intihar edeceğini söyledi. Ş.G., bir süre sonra aracıyla Uzunköprü Devlet Hastanesi Acil Servisi önüne giderek eylemini burada sürdürdü. Polis, yaklaşık 2 saatlik çaba sonucu Ş.G.’yi ikna ederek, elinden tüfeği aldı. İçerisinde 2 adet dolu fişek bulunan tüfeğe el konulurken, Ş.G. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAKTAN CEZA KESİLDİ
Borçları nedeniyle bunalıma girdiği ve bu nedenle intihar etmek istediği iddia edilen Ş.G., ifadesinin alınmasının ardından ‘Alkollü araç kullanmak’ suçundan 844 lira para cezası kesilerek, ehliyetine 6 ay süreyle el konulduktan sonra serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.

DHA

Kaynak Sözcü




İntihardan vazgeçirildi, trafik cezası kesilip serbest kaldı https://habervizyonu.com/2016/04/12/intihardan-vazgecirildi-trafik-cezasi-kesilip-serbest-kaldi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder