9 Ocak 2016 Cumartesi

Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı

Sevgili okuyucularım. Yazıma pazartesi akşamları yayınlanan ‘Paramparça’ dizisi ile başlamak istiyorum. Geçen hafta dizi yılbaşı nedeniyle yayınlanmadı. Yarın akşam ‘Paramparça’ kaldığı yerden devam edecek. Hakikaten dizide birçok merak edilen konu, tüm canlılığı ile her hafta karşımıza çıkıyor. Erkan Petekkaya’nın müthiş oyun performansı ve senaryonun akıcılığı ile dizi zirvesini sürdürüyor. Birkaç gündür Duman grubunun çok önemli solisti Kaan Tangöze ve eski manken eşi Seçkin Piriler arasında boşanma söylemlerini duyuyoruz. Ünlü solistin başka bir bayanla olan samimi fotoğrafları sonucu ikilinin bir hayli araları açıkmış. Ben Seçkin’i mankenlik döneminden bu yana tanırım. Podyumlarda çok gördüğümüz bir manken değildi;
sadece basında ara ara farklı konularla görünen bir mankendi. Kaan ise hümanist bir insan. Kendisinin gençler tarafından ülkemizde çok sevilen bir solist olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Duman hakikaten müthiş bir grup, ikilinin birlikteliği bir hayli konuşuldu. Şimdi ayrılmaları da tabiki yankı yaptı. Hayırlısı diyor, rotamızı haber bültenlerine çeviriyoruz.

* * *

Bu hafta domuz gribi çok konuşuldu. Bülent Ersoy bile gripten hastaneye kaldırıldı, adeta tüm çocuklar hasta. Öğrencileri gribal enfeksiyona yakalanmasın diye Bursa Uğur Hazırlık Lisesi Genel Müdürü Mehmet Yıldız, doğru inisiyatif kullanarak çocukların hasta olmaması için bahçeye montsuz, kabansız çıkmamalarıyla ilgili birçok önlem almış. Hakikat Mehmet Yıldız müdür, öğrencilerinin üşümemesi için çaba sarfedip çok örnek davranışlarda bulunuyor. TV8’de yayınlanan ‘İşte Benim Stilim 2016’da’, 7 Ocak akşamı 2006 Best Model manken Neslihan Önder ile modacı jüri Hakan Akkaya arasında, yarışmacı Esra’nın saçı ile ilgili büyük bir tartışma yaşandı ve yarışmacı Neslihan Önder stüdyoyu terk etti. Bu yarışmada Gizem Özdilli, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, Elif Ece Uzun, Sevil Uyar, Yeşim Erçetin, Simge Tertemiz ve Neslihan Önder gibi ünlü mankenler, oyuncular ve simalar yarışıyor.

* * *

Hakikaten çok renkli bir yarışma… Ayrıca jüri de bence çok şanslı çünkü programın
bu isimlerle reyting yapmaması imkansız. Yani Nur Yerlitaş’ın ayrılması ile “Acaba bundan sonra reytinglerde nasıl çıkar?” sorusuna, programın yapımcısı Caner Erdem ve Haluk Şirin’in yaptığı bu yarışmacı kadrosu ile en iyi cevabı verdiklerini görüyorum. Ayrıca Ivana Sert’in ‘Jador’ patentli giydiği elbiseyi çok beğendim. Firma sahibi Nezahat Kayışkan Hanım bu işi çok iyi biliyor. Sevgi ile kalın.

Kaynak Sözcü




Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı http://habervizyonu.com/2016/01/10/bulent-ersoy-hastaneye-kaldirildi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder