22 Aralık 2015 Salı

Jose Mourinho Galatasaray’ın kapısını çalacak

Chelsea’den kovulan ve adı Manchester United ile anılan Jose Mourinho, anlaşma gerçekleşirse Galatasaray’dan Wesley Sneijder’i isteyecek.


Geçen sezon şampiyon yaptığı Chelsea’nin aldığı üst üste kötü sonuçların ardından Başkan Roman Abramovic tarafından kovulan Jose Mourinho, Manchester United’ın radarında… Portekizli teknik adam ile görüşmelere başlayan İngiliz ekibi, bekleneni veremeyen Louis van Gaal’in yerine her an takımın başına geçebilir.

Manchester United’ı yakından tanıyan ve eksiklerini bilen Mourinho, takımın sıkıntısını çözecek ismi de belirledi. Orta sahada çok teknik ve hızlı oyunculara sahip olan ‘Kırmızı Şeytanlar’ın biraz da akla ihtiyacı olduğunu belirten Portekizli çalıştırıcı, çözümü Galatasaray’da buldu. The Sun’un haberine göre Mourinho, yapılan görüşmelerde tek bir ismin alınmasını istedi: Wesley Sneijder…

Foto: Reuters - Mourinho ve Sneijder Inter'de birlikte çalışmıştı

Foto: Reuters – Mourinho ve Sneijder Inter’de birlikte çalışmıştı

Inter’de de Hollandalı yıldız ile birlikte çalışan Jose Mourinho’nun “Takımda tek eksik oyunu pasları ile açacak, zekası ile takım arkadaşlarını pozisyona sokacak bir isim. Bunu da Galatasaray’da oynayan Wesley Sneijder becerebilir. Eğer anlaşırsak onu mutlaka takımımda görmek isterim” şeklinde değerlendirmelerde bulunduğu iddia edildi.

Manchester United daha önce 2010 yılında da Sneijder ile ilgilenmiş, ancak Inter’in istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Daha sonra Galatasaray’a transfer olan Hollandalı yıldızı adı, sarı-kırmızılı formayı giydiği dönemde de Chelsea ve Manchester United ile birlikte anılmıştı.

amkspor.com / DIŞ HABERLER






Kaynak Sözcü




Jose Mourinho Galatasaray’ın kapısını çalacak http://habervizyonu.com/2015/12/22/jose-mourinho-galatasarayin-kapisini-calacak/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder