Tüm faktörlere dayanıklılık gösteren, tadı ve kalitesi bozulmayan sanayilik domates geliştirildi.
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) laboratuvarlarında 3 yıl süren çalışmayla, değişik hastalıklara, stres, zararlı böcekler gibi verimi düşüren tüm faktörlere dayanıklılık gösteren, tadı ve kalitesi bozulmayan Türkiye’ye özgü ‘sanayilik domates’ çeşidi geliştirildi. İYTE’den yapılan açıklamaya göre, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü […]
Türkiye’ye özgü “sanayilik domates” http://habervizyonu.com/2015/03/26/turkiyeye-ozgu-sanayilik-domates/
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) laboratuvarlarında 3 yıl süren çalışmayla, değişik hastalıklara, stres, zararlı böcekler gibi verimi düşüren tüm faktörlere dayanıklılık gösteren, tadı ve kalitesi bozulmayan Türkiye’ye özgü ‘sanayilik domates’ çeşidi geliştirildi. İYTE’den yapılan açıklamaya göre, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü […]
Türkiye’ye özgü “sanayilik domates” http://habervizyonu.com/2015/03/26/turkiyeye-ozgu-sanayilik-domates/
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder