12 Nisan 2016 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı: Polat pusuya düşüyor izle

Kanal D’nin Türk televizyon tarihine damga vuran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nın 291. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu geçen bölümde Kemancı’nın peşine düşen Polat ve Cahit oyuna gelmişti. KVP yeni bölümde pusuya düşen Polat ve Cahit gittikleri evde çatışmaya giriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 291. bölümü ile 24 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında…

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta Safiye’yi kurtarmak için tek başına bir operasyon düzenleyen Cahit, Mervan’ın hain tuzağıyla Şedid askerlerine esir düşmüştü. Hakkında infaz kararı verilen Cahit, hayatının son anlarını Safiye ile yan yana geçirmişti. İkili arasında geçen diyalog ekran başında izleyenleri oldukça duygulandırmıştı. Polat’ın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşıracak.

KEMANCI ÖLÜM MELODİSİNİ ÇALIYOR

Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar’ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf’un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit’in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkı’nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender’in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı’nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.

Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır.

Kaynak Sözcü




Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı: Polat pusuya düşüyor izle https://habervizyonu.com/2016/04/12/kurtlar-vadisi-pusu-291-yeni-bolum-fragmani-polat-pusuya-dusuyor-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder