10 Ocak 2016 Pazar

Konya`da şüpheli kutudan oksijen tüpü çktı

Konya`da şüpheli kutudan oksijen tüpü çktı

Tolga YANIK KONYA, (DHA) – KONYA`da bir otelin giriş kapısı yanına bırakılan kutu paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından kontrol edilen kutunun içinden boş oksijen tüpü çıktı.

Gece saat 02.00 sıralarında, merkez Selçuklu ilçesi Hulusi Baybal Caddesi üzerinde bulunan bir otelin giriş kapısı yanındaki yön tabelası altında şüpheli kutu olduğu ihbarını alan polis alarma geçti. Terörle Mücadele Şubesi ekipleri başta olmak üzere polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yol, çift taraflı olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Otele giriş çıkışlar durduruldu. Çağırılan bomba imha uzmanı özel kıyafetlerini giyerek kutunun yanına gidip inceleme yaptı. Uzman ekibin açtığı kutu içerisinden boş oksijen tüpü çıktı.

EKİPLERE TELSİZ UYARISI

Doğuda devam eden terör olayları nedeniyle Konya emniyeti de önlemlerini artırdı. Ekiplere telsizden ŞU UYARIDA BULUNULDU:

`Kamu kurum ve kuruluşları dahil olmak üzere son derece dikkatli ve hassas bulunulacak. Olaylara müdahale ederken ve olaya gitmeden önce olayın mevkii hakkında bilginiz olsun. Ona göre bir yaklaşma tarzınız olsun. Bu konularla ilgili duyarlı bulunulacaktır. Ayrıca önemli ve sıkıntı bölgelere iki ekip olarak gönderileceksiniz. Konuları hassas bir şekilde takip edelim.`

DHA

Kaynak Sözcü




Konya`da şüpheli kutudan oksijen tüpü çktı http://habervizyonu.com/2016/01/10/konyada-supheli-kutudan-oksijen-tupu-ckti/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder